Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Susurluk 2023e hazırlanıyor

Susurluk 2023e hazırlanıyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2014-2023 Bölge Planı çalışmalarına Susurlukta düzenlediği ilçe çalıştayı ile devam etti.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2014-2023 Bölge Planı çalışmalarına Susurluk`ta düzenlediği ilçe çalıştayı ile devam etti. 
Çalıştayda konuşan GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Susurluk`un 2023`te hak ettiği yerde olmasını arzuladıklarını belirtti. 
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), yeni bölge planı için çalışmalarına 11. ilçe olan Susurluk ilçe çalıştayı ile devam etti. Susurluk Kız Teknik ve Meslek Lisesi`nde düzenlenen çalıştayda ilçedeki kamu kurumları, yerel yönetimler, özel sektör, oda, borsa, siyasi parti temsilcileri, kooperatifler, sivil toplum kuruluşları ile birlikte 2023  vizyonu masaya yatırıldı.
Çalıştaya Ajans Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan ve Ajans Uzmanları, Susurluk Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Susurluk Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu ve Susurluk`ta bulunan daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 
Açılış konuşmasında Ajans Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan yapılan çalıştaya olan geniş katılımdan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Ajansın Türkiye`nin 2023 hedeflerine bölge olarak en büyük desteği vermek için gerekli çalışmaları yaptığını anlatan Gündoğan, geçmişte merkezden yapılan ve uygulama imkanı bulamayan, raflarda tozlanan planların yapıldığından bahsederek "bizler bölge planımızı sizlerle yapmak istiyoruz. Bölge planı hazırlama çalışmaları kapsamında bütün ilçelerde çalışma yapılacak" dedi. Ayrıca ilçe ile ilgili bilgilerin kaynağından alınmasının çok önemli olduğunu ve doğru bilgiye ulaşmanın en iyi yolu olduğunu da vurgulayan GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan Çalıştayda "2023`te Susurluk nerede olmalı?" sorusuna cevap aradıklarını söyleyip, termal kaynaklarda marka bir il olmayı hedeflediklerini bildirdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli