Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Süper amatörde ikinci hafta değerlendirmesi

Süper amatörde ikinci hafta değerlendirmesi

Balıkesir Süper Amatör Liginde geçtiğimiz hafta oynanan ikinci maç sonuçlarıyla, ilk sırayı ilk iki maçı kazanan gol üstünlüğü ile Altınoluk Belediyespor, ikinci sırada aynı puanla Erdekspor, üçüncü sırada da yine aynı puanla Gönen Termalspor...

Balıkesir Süper Amatör Ligi`nde geçtiğimiz hafta oynanan ikinci maç sonuçlarıyla, ilk sırayı ilk iki maçı kazanan gol üstünlüğü ile Altınoluk Belediyespor,  ikinci sırada aynı puanla Erdekspor, üçüncü sırada da yine aynı puanla Gönen Termalspor takımları yer alıyor. İlk iki haftada istediğini alamayan Bandırma Sanayispor, bu hafta sonu Ayvalık Sakaryaspor deplasmanına çıkıyor. Bigadiçspor bu hafta sonu Etispor`u evinde konuk edecek. Zor bir maç Etispor`u bekliyor diyebiliriz. Bigadiç hem çok genç hem de çok koşan bir ekip, ancak gol yollarında zorlanıyorlar. Dört puan toplayan iki takım maçının ben iyi bir mücadeleye sahne olacağını ve Etispor`un, Bigadiç`ten en azından bir puanla dönebileceği tahmin ediliyor. Geçen yıl 1. amatör kümeyi yenilgisiz bitirip çıktığı süper lige fırtına gibi giren ve iki maçta altı puan toplayan Erdekspor`u bu hafta çok zorlu bir maç bekliyor. Susurluk`tan bir puanla evine dönerek puanını dörde çıkaran Sındırgı Belediyespor, Erdekspor`a iyi bir ev sahipliği yapacağı ancak evine puansız göndereceklerini ileri sürüyor.
Ve lider Altınoluk bu hafta sahasında Ada`yı konuk ediyor. Kadrosunda iyi futbolcular bulunan ev sahibi Altınoluk maçın favorisi ancak Adaspor`da kötü değil. Onlar için bir puan sürpriz olmaz.
Geçtiğimiz yılın iyi takımlarından olan Gönen Termalspor bu yılda puanları topluyor. İlk iki maçtaki oyununu bu hafta Altınova`da da tekrarlamak istiyor. Erdekspor`a sahasında farklı yenilen ama Etispor`u deplasmanda rahat geçen Altınova şimdi ne yapar bilemeyiz ama ibrenin Gönen Termalspor`dan yana olduğunu ama yine de ev sahibi Altınova`nın beraberlikle bir puanı alabileceğini düşünüyoruz.
Bir puanlı Susurluk bu hafta sonu puansız Zeytinli önünde oynayacak. Susurluk defansını iyi yaparsa üç puanla dönebilir.
Dördüncü sıradaki dört puanlı Edremit Belediyespor, bu hafta sonu puansız Burhaniye deplasmanına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Gönen deplasmanından mağlubiyetle dönen Burhaniye Belediyespor, bu hafta sonu ilk puanını almak isteyecektir. Zor bir maç, her sonuç yaşanabilir. Unutmayalım ki bu haftaki maçlar ilçe sahalarında Pazar günü saat 15.00`de başlıyor. İyi bir maç haftası dileğimizle tüm amatörlerimize başarılar diliyoruz.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli