Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Süper Amatör Ligte zorlu 5. hafta…

Süper Amatör  Ligte zorlu  5. hafta…

Devam eden Balıkesir Süper Amatör liginin 5. haftasına girerken gerçekten bir birinden zor maçlar bizleri bekliyor.

Devam eden Balıkesir Süper Amatör liginin 5. haftasına girerken gerçekten bir birinden zor maçlar bizleri bekliyor. 
Örneğin Altınova maçından üç puanla dönen Küçükköy Belediyespor"la Edremit Belediye arasındaki maç bence haftanın maçına aday bir maç görüntüsünde.
Baktığımız zaman Küçükköy Bld.spor biri deplasman olmak üzere son iki maçında altı puan toplayarak ligde ikinci sıraya yükselerek iyi bir çıkış yakalayan takımımız. Dolayısıyla bu zor maçta ev sahibi takım Küçükköy galibiyete daha yakın görünüyor.
Lider Altınoluk ise ligde bir puanlı Gömeç deplasmanı na gidiyor. Gömeç sahasında sert oynayan bir takım. Altınoluk da iyi top oynuyor. Zor bir maç ama ibre Altıoluk`tan yana diyorum.
Ve haftanın keyifle izlenebilecek maçı da bu hafta sonu Sındırgı`da Sındırgı bld. ile Erdekspor arasında oynanacak. Sındırgı bu yıl adeta beraberlikler takımı gibi oynuyor. Erdek ise hazırlık maçlarından sonra ilk kez Edincik karşısında iyi oynayarak maçını kazandı. Erdek son maçında oynadığı gibi kontrollü bir oyun sergilerse Sındırgı`dan puan çıkarabilir.
Yine bu haftanın önemli bir maçı da maçlarını Bandırma`da oynayan Edincikspor ile İl Özel İdarespor arasında Sanayi stadında oynanacak. Edincik`in puana ihtiyacı olduğu gibi İl Özel İdarede puan için koşturuyor. Edincikspor Erdek`te 4-1 mağlup oldu ama kötü de oynamadı. İl Özel İdare ise Balıkesir Yeni Sanayi karşısında aldığı galibiyetle Bandırma`ya geliyor. Yine sonucu zor tahmin edilebilen bir maç var önümüzde. Üçer puanlı iki takımımızın maçını görülmeye değer buluyorum.
Adaspor, bu hafta sonu ligde daha puanla tanışmayan Balıkesir Yeni Sanayi sporla oynayacak. Adaspor ligde üst sıralardan kopmak niyetinde değil sanırım üç puanı alacak gibi duruyor.
Geçtiğimiz hafta topladığı puanlarla ikici sıraya yerleşen Altınova son Küçükköy mağlubiyeti ile adeta bizleri yanılttı. Etispor`u geçip tekrar üst sıralarda oturmak istiyor ama iyi bir Etispor buna razı olabilir mi? Bence beraberlik kokan bir maç.
Son maçımız ligde istikrarlı bir çıkış yakalayan Burhaniye ile beraberlikler takımı Sakaryaspor maçı var sırada. Sakaryaspor tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için var gücü ile maçlara asılıyor. Burhaniye ise gözü yukarılarda olan bir takımımız. Maçı alıp puanını 11 yapıp liderliğe ortak olmak niyetinde. Tabi ki Sakaryaspor izin verirse.
Lige baktığımda bu güne kadar oldukça centilmence geçen bir lig izlediğimizi söyleyebilirim. Bunda hakemlerimizin de rolü olduğunu düşünüyorum. Temiz ve mücadele içinde geçen bir ligin hepimizin dileği olduğunu da iyi biliyorum. Bu yüzden hepimize görevler düşüyor diyerek iyi bir lig için elimizden gelen kolaylıkları göstermek dileği ile güzel bir 5. hafta maçları diliyorum.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli