Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Süper Lig´de perde kapanıyor

Süper Lig´de perde kapanıyor

Manyas Belediyespor´un kader maçı

Balıkesir Süper Futbol Ligi´nde sezon, hafta sonunda oynanacak maçlarla sona erecek.
ERDEKSPOR HÜKMEN KAZANACAK
Hâlen 58 puanla üçüncü sırada yer alan Erdekspor, pazar günü İvrindi´de oynaması gereken İvrindispor maçını, rakibinin haftalar öncesinde ligde çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen kazanmış ve sezonu 61 puanla kapatmış olacak.
GÖNEN BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE
Son haftaya 61 puanla ikinci sırada giren Gönen Belediyespor, sezonu şampiyon olarak kapatmayı hedefliyor. Gönen takımı, pazar günü Balıkesir´de Balıkesir Büyükşehir ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı takım, bu maçı üç puanla kapatmaya çalışacak. Ancak Gönen takımına, galip gelse bile bu yetmeyecek. Gönenspor, şampiyonluğa ulaşmak için son haftaya 63 puanla lider olarak giren Cum.Mah.Burhaniyespor´un, Manyas´ta Manyas Belediyespor´a yenilmesini bekleyecek.
MANYAS TAKIMI KADER MAÇINA ÇIKACAK
Bu arada Manyas Belediyespor, hâlen 31 puanla 12´nci ve sondan dördüncü sırada yer alıyor. Manyas takımı, Marmara Belediyespor, Adaspor ve İvrindi Belediyespor´un ardından düşecek dördüncü takım olmamak için pazar günü kendi evinde kader maçına çıkacak. Manyas Belediyespor, lider Cum.Mah.Burhaniyespor maçını kazanıp, 32 puanla 11´nci sırada bulunan Altınovaspor´un, Bandırma´da, Etispor´a yenilmesini bekleyecek.
Haftanın bir diğer maçında Burhaniye Belediyespor, Bigadiç Belediyespor´u ağırlayacak.
Ligden çekilen Adaspor maçını Yeni Sanayispor, Marmara Belediyespor maçını ise Sakaryaspor 3-0 hükmen kazanmış olacak.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Süper perde kapanıyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli