Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

SÜNNET ÇOCUKLARI BAYRAMI ERKEN YAŞADI

SÜNNET ÇOCUKLARI BAYRAMI ERKEN YAŞADI

Burhaniye Belediyesi´nin geleneği bozmayarak bu sene de 29´uncu Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında organize ettiği toplu sünnet şöleninde doyasıya eğlenen çocuklar, bayramı erken yaşadı.

 Kendileri için düzenlenen birbirinden farklı aktivitelere katılarak gönüllerince eğlenen 27 çocuk, aileleriyle birlikte keyifli bir gün yaşadı. Ayaklı Mesire Alanı´nda gerçekleşen şölende, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç, Cemil Bahadır ve Güngör Persil ile Meclis Üyesi Galip Yardımcı da çocukları yalnız bırakmadı.
Festivalin ikinci gününde gerçekleşen organizasyonda, okunan duaların ardından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Erkekliğe ilk adımlarını atan 27 çocuğa hediyelerini, Başkan Uysal ve Başkan Yardımcıları birlikte verdi. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi´nin gösterisinin ardından, konuklara belediye tarafından nohut-pilav ve ayran ikramı yapıldı.
Şölende konuşan Başkan Uysal, ?Bu mutlu günde sünnet olan çocuklarımızın aileleri ile beraberiz. Allah, başka mürüvvetlerini de göstermeyi kısmet etsin. Vatana, millete hayırlı evlatlar olsunlar? dedi. Şölenin sonunda sünnet çocukları, aileleri ve protokol üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, bu özel günü ölümsüzleştirdi. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli