Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

SÜHEYL BATUM BANDIRMA´DA

SÜHEYL BATUM BANDIRMA´DA

ADD Genel Başkanı Prof. Dr. Süheyl Batum ile Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Zuhal Özgen ve Uğur Kayaalp ile Bandırma ve Erdek´te temaslarda bulundu.

Erdek ve Bandırma ilçelerini ziyaret etti.
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Süheyl Batum ile Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Zuhal Özgen ve Uğur Kayaalp ile Bandırma ve Erdek´te temaslarda bulundu.

ADD Genel Başkanı 18 Eylül günü ilk olarak Erdek´in Kurtuluş törenlerine katıldı. Burada bir konuşma yapan Batum törene katılanlardan büyük ilgi gördü ve yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı.
Ardından Bandırma´ya gelen Batum ve ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, ADD üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Bandırma´daki toplantıya CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, eski milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Belediyesi eski Başkanı ve eski milletvekili Sedat Pekel´in yanı sıra İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Eğitim-İş Bandıma Temsilcisi Kadir Taylan da katıldı.
Konuşmasında ADD Genel Merkez seçimlerinden önce verdikleri sözü tutarak daha aktif bir ADD sunacaklarını ve bu sebeple de Bandırma´da olduklarını belirten Batum ?Biz asla bir siyasi partinin arka bahçesi değiliz. Hepimizin siyasi kimliği var ama ADD hiçbir zaman, hiçbir partinin ön ya da arka bahçesi olmamıştır ve olmayacaktır. Hepimizin destek verdiği partiler elbette vardır ama biz her şeyden önce Atatürkçüyüz.? dedi.
Birlik olmak ve güç kazanmak zorunda olduklarını belirten Batum ?Bizler bu ülkenin yüzde 50´siyiz. Birileri bize ?sizler elitist azınlıksınız´ diyor. Bizler azınlık değil bu ülkenin yüzde 50´siyiz. Atatürk Kültür Merkezi yıkıp adını değiştirmeye çalışanlarla da, Havalimanının adını değiştirmeye yeltenenlerle de mücadelemiz sürecek? dedi.
Yapımı devam eden 3. Havalimanı hakkında konuşan Batum ?Tüm baskılara ve engellemelere rağmen o havaalanının adı Atatürk olacak? diye konuştu.
Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Eski milletvekilleri Sedat Pekel ve Mehmet Tüm de birer konuşma yaptı.
Batum daha sonra festival stant alanındaki ADD standını ve ADD Bandırma Şubesi´ni ziyaret etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: SÜHEYL BATUM BANDIRMA
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli