Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Subaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylemlere tepki gösterdi

Subaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylemlere tepki gösterdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik nefret söylemi ve bu söyleme sessiz kalanlar, nefret siyasetine yatırım yapanlar, nefret siyasetinin sponsorluğunu yapanlar, milletimizden gerekli ceva

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik nefret söylemi ve bu söyleme sessiz kalanlar, nefret siyasetine yatırım yapanlar, nefret siyasetinin sponsorluğunu yapanlar, milletimizden gerekli cevabı alacaklar ve umduklarını bulamayacaklar." diye konuştu. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. 
Basın toplantısında konuşmasına; 43 yıl önce 1 Şubat günü Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve başyazarıyken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Abdi İpekçi’yi saygı ve rahmetle anarak başlayan Subaşı, terörün her türlüsünü lanetledi. 
Muhalefet partilerinin, Türkiye’nin dünyanın yaşadığı sorunlar sanki bitmişçesine, bütün dünya güllük gülistanlıkmışçasına, dünyadaki ve Türkiye'deki sorunları, birbirini domino etkisi gibi etkileyen sorunları adeta görmezden gelircesine her geçen gün dillerini, üsluplarını kirleterek siyasete zarar verdiklerini dile getiren Milletvekili Subaşı, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik nefret söylemi ve bu söyleme sessiz kalanlar, nefret siyasetine yatırım yapanlar, nefret siyasetinin sponsorluğunu yapanlar, milletimizden gerekli cevabı alacaklar ve umduklarını bulamayacaklar." dedi. 
İstanbul ve Ankara’da buhran yaşandığını öne süren Milletvekili Subaşı, "Ben 2009-2014 yıllarında İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği de yaptım. Rahmetli Kadir Topbaş’ın 2-3 gün AKOM’da eve gitmediğini, sabahladığını gördük, yaşadık." diye konuştu. 
Subaşı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gazi Meclis'imizde hain teröristlerle resim çektirenler, terör örgütünü lanetleyemeyenler, terör örgütüyle aralarına mesafeyi koyamayanlar milletin temsilcileri olarak halkın oylarıyla seçilseler dahi gelip oturmamaları, karşımıza geçip demokrasiden ve insan haklarından bahsetmemeleri lazım. Bunu asla kabul etmiyoruz. Başta CHP olmak üzere muhalefet partilerini bu konuda uyarıyorum." 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı