Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Su basan okulun spor salonu el değiştirdi

Su basan okulun spor salonu el değiştirdi

Birkaç yıl önce Liseler Vâdisi olarak bilinen bölgeye Kemal Pireci Anadolu Lisesi adına yapılan, ancak bu okula 6 kilometre uzaklıkta bulunan spor salonu, EnerjiSA Fen Lisesine verildi.

Birkaç yıl önce "Liseler Vâdisi" olarak bilinen bölgeye Kemal Pireci Anadolu Lisesi adına yapılan, ancak bu okula 6 kilometre uzaklıkta bulunan spor salonu, EnerjiSA Fen Lisesi`ne verildi.
Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü`nün, salonun daha iyi korunması için bu kararı aldığına dikkati çekerken, "Bu salonun hemen yanında EnerjiSA Fen Lisesi bulunuyor. Bu nedenle salonun tahsisi, salona altı kilometre uzaklıktaki Kemal Pireci Anadolu Lisesi`nden alınarak, EnerjiSA`ya verildi" dedi.
Ancak, yöresindeki bir dere yatağı içinde kalan salonun, su basman düzeyinde yapılan hata nedeniyle salonun büyük rutubet alması ve tavanından da sular akması yakınmalara yol açarken vatandaşlar, "Bu inşaatı kim yaptı, devlet nasıl teslim aldı?" sorularını yöneltiyorlar.           Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli