Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Star Şehir Buluşmaları? Balıkesir´de gerçekleştirildi

?Star Şehir Buluşmaları? Balıkesir´de gerçekleştirildi

Star Gazetesi´nin yazarlarının ?Star Şehir Buluşmaları? adıyla gerçekleştirdiği organizasyonun 2. si Cuma akşamı Avlu Balıkesir´de yapıldı.

Star Gazetesi´nin yazarlarının ?Star Şehir Buluşmaları? adıyla gerçekleştirdiği organizasyonun 2. si Cuma akşamı Avlu Balıkesir´de yapıldı.
Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir ile ilgili tespitlerini anlatırken katılımcıların sorularını yanıtladı.
Etkinliğin son bölümünde Balıkesirli bayanların el işlemesiyle hazırladığı 57´nci Alay Sancağı Başkan Zekai Kafaoğlu tarafından Afrin´e götürülmek üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne teslim edilirken salondaki katılımcıların bu anlarda gözyaşlarına hâkim olamaması dikkatlerden kaçmadı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Star Gazetesi Yazarı Aziz Üstel, Star Gazetesi Yazarı Resul Kurt ve Star Gazetesi Yazarı Fadime Özkan´ın konuşmacı olarak katıldığı Star Şehir Buluşmaları Balıkesir programının açılışı Vali Ersin Yazıcı tarafından yapıldı. Oturumun konukları arasında AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Ticaret Borsası Başkanı, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkan ve Müdürleri ile çok sayıda sivil toplum örgütünün temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Konuşmacı olarak programa katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, oturumda yaptığı konuşmada Balıkesir´e ve Balıkesir´in gündemine dair açıklamalarda bulundu.
Oturumun son bölümünde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirli bayanların el oyaları ile işlenerek hazırladıkları Çanakkale´de destan yazan 57. Alay´ın sancağını Afrin´deki askerlere moral ve motivasyon olsun diye Zabıta Müdürlüğü vasıtasıyla gönderdi.
Alay Sancağı´nı öperek Zabıta Müdürü´ne teslim eden Zekai Kafaoğlu´nun sancağı teslim ettiği anlarda salondaki katılımcıların gözyaşlarına hakim olamaması ise salonda duygu patlamasına neden oldu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli