Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

´´Sporda Yetenek 10´la Gelecek? projesine devam

´´Sporda Yetenek 10´la Gelecek? projesine devam

İlkokul ve ortaokula devam eden öğrencilerin okul dışında serbest zamanlarını, spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile değerlendirebilmesi

İlkokul ve ortaokula devam eden öğrencilerin okul dışında serbest zamanlarını, spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile değerlendirebilmesi, 7-13 yaş arası kız-erkek öğrencilerimizde spor bilincinin yerleşmesi amacıyla hayata geçirilen, Balıkesir Valiliği girişimiyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda devam eden ?Sporda yetenek 10´la Gelecek? projesi, yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte tekrar başladı.
İl ve İlçelerimizin tamamında hayata geçen projede, görev alan antrenör ve öğretmenler eşliğinde öğrenciler sporla buluşuyor.
Çocukların okullardaki sosyal-kültürel-sportif faaliyetlere katılımının ve öğrencilerin ortak faaliyet alanlarının artırılması amacıyla başlayan proje hakkında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ?Tüm çocukların spor yapması gerekir, geleceğimizin teminatı ve ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın mutlaka bir branşta spor yapmaları gerektiğine inanıyorum. Çocuklarımızın spor bilinciyle yetişmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Eğitim ve spor ayrılmayan, birbirini tamamlayan iki parçadır." diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu