Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Sporculara malzeme yardımı

Sporculara malzeme yardımı

Gönen İlçesinde faaliyet gösteren 11 kulübe forma, şort, tozluk, anorak ve eşofmandan oluşan malzeme desteğinde bulunan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın malzemelerin teslim töreninde söyledikleri ilçedeki spor kamuoyu tarafından sevinçle karşılandı

Gönen İlçesinde faaliyet gösteren 11 kulübe forma, şort, tozluk, anorak ve eşofmandan oluşan malzeme desteğinde bulunan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar’ın malzemelerin teslim töreninde söyledikleri ilçedeki spor kamuoyu tarafından sevinçle karşılandı.
Başkan Yakar, “Gönen Belediyespor’u profesyonel lige çıkaralım. Yeşil beyazlı takımımız, diğer kulüplerimizdeki genç yetenekler için bir fırsat kapısı olsun.” dedi.
Gönen’de 11 kulübe malzeme desteğinde bulunan Başkan Yakar’ın, 11 kulübün yönetici, teknik sorumlu ve oyuncularının katıldığı teslim törenindeki konuşmasında söyledikleri heyecan yaşattı.
Gönen’in eski başarılı günlerine dönmesinin zamanının geldiğini söyleyen Başkan Yakar, “Gönen Belediyespor hepimizin ortak takımı. Yeşil beyazlı takımımızı profesyonel lige çıkartarak diğer kulüplerimizde oynayan genç yeteneklerimize kendilerini gösterebilecekleri bir zemin hazırlayalım.” dedi.
Başkan Yakar’ın bu öneresi tüm kulüplerden büyük destek gördü. Şimdi Gönen’deki spor kamuoyu Başkan Yakar’ın bu heyecanlandıran düşüncesinin ne zaman gerçekle şeceğini merakla bekliyor.
Gönen Belediyespor Profes yonel Lige Nasıl Çıkar?
2014-2015 Sezonu Balıkesir Süper Amatör Lig’inde lider durumda bulunan Gönen Belediyespor, bu sezon sonu mutlu sona ulaşması halinde profesyonel lige yalnızca bir adım kalacak. Gönen, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatöre Lig’de bir şampiyonluk daha yaşarsa Türkiye 3. Ligi’ne yükselmiş olacak.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli