Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Spora bayan eli değdi

Spora bayan eli değdi

Bandırma'nın spor yaşamında bir ilk yaşanıyor

Bandırma’nın spor yaşamında bir ilk yaşanıyor
Bandırma Sanayispor Kulübü yönetiminde bir bayan yer alıyor.
Bandırma’nın spor tarihinde ilk kez bir kadın yönetici, bir amatör spor kulübünün yönetim kurulunda görev yapıyor. 1969 yılında, Bandırma’da doğan Feray Sarıbaş, 1979 yılında kurulan Bandırma Sanayispor Kulübü’nün yöneticileri arasında yer alıyor. Bandırma’daki Bystona Limited Şirketi yöneticileri arasında bulunan Sarıbaş, Bandırma’nın spor tarihinde ilk kez bir spor kulübünün yönetim kurulunda yer almasının kendisine mutluluk verdiğini vurgularken, şunları söyledi:
“Sporu çok seviyorum. Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi’nde okuduğum yıllarda voleybol takımında oynamıştım. Daha sonraki dönem paraşüt sporuyla da uğraştım. Sporun, özellikle çocuk ve gençleri, zararlı alışkanlıklara yönelmekten koruduğuna inanıyorum. Benim de iki çocuğum var. Onları da spora yönelttim. Tüm kadınlara, özel yaşamlarında spora daha çok yer ayırmalarını öneriyorum.”
Başkanlığını Çetin Uğurdur’un yaptığı Bandırma Sanayispor’un yönetim kurulunda iki yıldır yer aldığını belirten Sarıbaş, “Bana yönetim kurulunda yer almam önerisi gelince hemen kabul ettim. İyi ki de görev almışım. Amatör spora hizmet vermekten çok mutluyum” dedi.
Haber: Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli