Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sözleşmeli personelden teşekkür ziyareti

Sözleşmeli personelden teşekkür ziyareti

Bandırma Belediyesi bünyesinde çalışan 13 sözleşmeli personel, yeni çıkan torba yasayla birlikte memur kadrosuna geçti. Yeni memurlar, işlemlerini en kısa sürede tamamlanarak kadroya geçmeleri konusunda destek veren Başkan Pekele teşekkür ziyaretind

Bandırma Belediyesi bünyesinde çalışan 13 sözleşmeli personel, yeni çıkan torba yasayla birlikte memur kadrosuna geçti. Yeni memurlar, işlemlerini en kısa sürede tamamlanarak kadroya geçmeleri konusunda destek veren Başkan Pekel`e teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Başkan Pekel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada sözleşme personelin yeni Devlet Memuru kadrolarında aynı kararlılık ve azimle çalışmalarını sürdüreceklerine inandığını belirterek bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diledi.
Pekel: "Şahsım olarak emeğe ve emeğiyle çalışanlara karşı sonsuz saygı duyuyorum. Bunun en güzel örneklerini de hem geçmiş hem de şu anki Belediye Başkanlığı dönemlerimde sunma fırsatı bulduk. İlk Belediye Başkanlığı dönemimde belediye bünyesinde geçici işçi olarak çalışan personelin %98`ini kadroya aldım. Ondan sonraki dönemlerde yasal bir süreçle ülke geneline yayıldı. Bu açıdan bu uygulamayı ilk başlatan Belediye Başkanı da ben olduğumu söyleyebilirim. Özellikle kadın personelimizin kılık-kıyafet yönetmeliğinde belirli düzenlemeler yaparak onlara kolaylık sağladık. İlk Başkanlık dönemimde Türkiye`de memurlarıyla sözleşme yapan 5 belediyeden biri yine bizler olduk.  Bu açıdan sözleşmeli personelimizin yeni kadrolarına geçişleriyle ilgili çalışmaları da hiç uzatmadan en kısa sürede tamamladık. Şu anda da Devlet Memuru oldular. Bundan sonrada hem kentimize hem de halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerine inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 
Öte yandan kadroya geçen sözleşmeli personel, devlet memurluğuna geçilmesi ile ilgili yasal sürecin bir an önce tamamlanması konusunda kendilerine yardımcı olmalarından dolayı Başkan Pekel`e teşekkür ederek çiçek takdim etti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı