Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sosyal Demokrat Muhtardan AK Parti´li Kafaoğlu´na övgü

Sosyal Demokrat Muhtardan AK Parti´li Kafaoğlu´na övgü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte Macarlar ve Dereçiftlik Mahallelerini ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte Macarlar ve Dereçiftlik Mahallelerini ziyaret etti.
Macarlar ile Dereçiftlik mahalleleri arasında yer alan yol çalışmasını inceleyen Kafaoğlu ?Macarlar ile Dereçiftlik sakinleri 100 yıl sonra sıcak asfaltla tanıştı.? dedi.
Ziyarette konuşan Macarlar Mahallesi Muhtarı İsa Karakaya ?Biz tarım mahallesiyiz, şu anda herkes tarlasına özel araçlarıyla gidebiliyor. Eskiden tarlalara gidemezdik bile. Büyükşehir Belediyemiz anayolumuzu yaptı, sıfırdan köprümüz oluyor. İlgi ve alakanız bizi yeterince memnun etti. Parklarımız ve çöp konteynerleri de geldi. Biz çok memnunuz. 2019 Mart ayından sonra mahallemize de hizmetlerin devam edeceğine inanıyoruz. Bizim halkımız zeki bir halktır, her şeyi görüyor. Ben sosyal demokrat bir muhtar olarak söylüyorum.? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ?Hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Altıeylül Belediye Başkanıyken yaptığımız gezilerde ve ziyaretlerde gördüm ki 13 alevi mahallemiz ötekileştirilmiş. O zaman göreve gelir gelmez alevi mahallelerine hizmet götürdüm hatta zaman zaman eleştiri de aldım ancak onların geçmişten kalan hakları vardı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olunca da yıldan bu yana her kesime hizmet etmeye devam ediyoruz. Samimiyiz, bu zamana kadar oy için hizmet etmedim. Sizler oy verseniz de vermesiniz de hizmet edeceğiz dedik ve sözümüzü tuttuk. Oy için hizmet etmedik, biz size gönlümüzü verdik. Bu mahalle 100 yıldır burada böyle bir yol görmemiştir. Giden belediye başkanımız AVM yapmış, Çamlık´ı yapmış, Avlu´yu yapmış kısaca merkeze ağırlık vermiş. Biz de kırsala ağırlık verdik. 4 yılda yapılması gereken asfaltı 1 yıl içinde yaptık. Bizim altyapıya, yıllara, suya ve kanalizasyona ağırlık vermemiz lazımdı ve bunlara ağırlık verdik.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli