Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Sosyal Demokrat Belediyecilik farkı

Sosyal Demokrat Belediyecilik farkı

Emekçi dostu Başkan olarak gönüllerde taht kuran Çanakkale İline bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı, sendika yetkilileri ile yaptığı görüşme sonrası işçi ücretlerine enflasyonun üzerinde % 8 oranında zam verdi.

Küçükkuyu Belediyesi´nde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Belediye işçileri sözleşmeyle toplamda enflasyonun üzerinde artı % 8 zam ve çeşitli sosyal haklarda iyileştirmeler elde etti.
Küçükkuyu Belediyesi ile Balıkesir Belediye İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı. Toplamda enflasyonun üzerinde artı % 8 zam hakkının elde edildiği sözleşme Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Belediye İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden arasında atılan imzalar ile neticeye bağlandı.
Toplu sözleşme görüşmelerinin sonuncusunda konuşan Belediye İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden, 2 yıllık toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını belirterek ?Emek ve emekçinin her zaman yanındayız. Seçildiği günden bu yana her toplu iş sözleşmede işçileri mağdur etmeden belediyenin verebileceği imkanları sonuna kadar kullanan Çanakkale bölgesinde belediye işçileri arasında maaşları en iyi konuma taşıyan Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan´a teşekkür ediyorum. Emekçi dostu Başkan, enflasyonun üzerinde artı % 8 zam yaparak çalışanın yüzünü güldürdü. Sosyal yardımlarda ise % 40´a varan artış sağlandı? dedi.
Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan´da ?Çalışan işçi ve kardeşlerimle birlikte biz bir aileyiz. Küçükkuyu halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Tabii bunu yaparken kurumumuzun menfaatlerini de düşünmek zorundayız. İmkanlarımız dahilin de işçimize yapabileceğimiz oranda ücretlerinde iyileştirme yaptığımıza inanıyorum. Belediye işçilerimiz başarımızdaki en önemli etkenler. İşçinin alın teri soğumadan vermek lazım. Kendilerine bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli