Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Soma kömürü Erdek Baş Bayii İbrahim Kara:

Soma kömürü Erdek Baş Bayii İbrahim Kara:

?Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti?

Manisa Soma Kömürü, son üç yıldır Erdek´in kaliteli ısınmasına önemli katkı sağlıyor.
Manisa Soma Kömür İşletmeleri´nin Erdek Baş Bayii İbrahim Kara, Rusya´dan getirdikleri kömürü yurt içi ve yurt dışında satışa sunduklarını, yurt içi satışlarının ise ağırlıklı olarak Balıkesir, İzmir, Uşak ve Afyon illerini kapsadığını, son üç yıldır da Erdek´e hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgularken, şunları söyledi:
?Erdek´teki müşterilerimiz her geçen gün artıyor. Bu durum, müşteri memnuniyetini çok önemseyen bizleri mutlu ediyor ve sevindiriyor. Üç kalite kömür satışı gerçekleştiriyoruz. Erdek´teki satışlarımız sırasında, apartmanlara ulaştırdığımız kömürlerin yerlerini bulmasında çalıştırdığımız kişilerin Erdekli olmasına özen gösteriyoruz. Yani, biz, burada ticaret yapıp para kazanırken, paranın Erdek´te kalmasına da katkı sağlamak istiyoruz. Arıca, kömür sattığımız apartmanların kalorifer ve baca temizliğini de ücretsiz gerçekleştiriyoruz. Bu arada, kömürün yakılması sırasında apartmanlarda sıkıntı yaşanırsa uzman personelimizi göndererek yardımcı oluyoruz. Erdek´te tek sıkıntımız, ilçede kantar bulunmaması nedeniyle tonlu satışlarımızda çekilen sıkıntıdır.?
Erdek´te, kışın ortaya çıkan hava kirliliğinin baş nedeninin, kalitesiz kömür kullanılmasından kaynaklandığına dikkat çeken Kara, şu değerlendirmede bulundu:
?Vatandaşlarımız, ucuz ve kalitesiz kömür aldıkları takdirde, daha çok zarara uğrarlar. Az ısındıkları gibi çok kül çıkar. Oysa kaliteli kömür hem çok ısıtır ve çabuk tükenmez, hem de külü az olur. 10 ton ucuz kömüre karşılık 7 ton kaliteli kömür yakabilirsiniz.?
Apartmanların, kış ayında yakacakları kömürü yaz aylarında almalarının daha avantajlı olacağına işaret eden İbrahim Kara, ?Biz işimizi dürüst bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Erdeklilerin bize gösterdiği güvene teşekkür ederiz? dedi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli