Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sokak hayvanlarına kulübe desteği

Sokak hayvanlarına kulübe desteği

Erdek’te hayvan severler tarafından başlatılan "Hayat Can Dostlarımızla Birlikte Güzel" projesi kapsamında sokak hayvanlarına kulübe desteği gerçekleşiyor.

Erdek Sokak Hayvanları Gönüllüler Topluluğu sayfası yöneticisi Adelya Gedik "Hayat Can Dostlarımızla Birlikte Güzel" isimli örnek alınacak bir projeye imza attı.

Sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile kısa sürede köpek kulübeleri yaptırılmasını sağlayan Gedik, tüm Erdekli hayvan severleri kendilerine destek olmaya çağırdı.

Dün ilçeye getirilen 8 adet köpek kulübesi ve 1 adet büyük kedi evi ilçenin çeşitli cadde ve sokaklara bırakılırken, aynı zamanda sokakta bulunan hayvanlara mama desteği sağlandı.

Hayvan sever vatandaş Gedik, hayvanların yaşam hakkına dair sorumluluklarının olduğuna inandıklarını ve gelecek kuşaklara bu değeri miras bırakmak istediklerini kaydetti.

Havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının durumlarını daha yakından takip ettiklerini dile getiren Adelya Gedik, önümüzdeki süreçte yine farklı yerlerde farklı projelerle sokak hayvanlarına kulübe ve mama desteği sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Sokak hayvanlarına kulübe desteği
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı