Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Şoförler Odası Başkanı Payal: Büyükşehir'de taşlar yerine oturmadığından biz de sıkıntı çekiyoruz”

Şoförler Odası Başkanı Payal:  Büyükşehir

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Büyükşehir uygulaması nedeniyle şu anda elimiz kolumuz bağlandı” dedi.

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Büyükşehir uygulaması nedeniyle şu anda elimiz kolumuz bağlandı” dedi. Büyükşehir uygulamasında henüz sistemin tam olarak işlemediğine dikkati çeken Payal, şunları söyledi:
Bilindiği gibi ulaşım, kent içi parklar artık Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisinde. Sistemin tam anlamıyla işlemeye başlamaması nedeniyle Erdek içindeki parklar da Büyükşehir Belediyesi'nin yetki alanında olduğundan, şu anda ilçede ulaşım da karmaşa içinde. Erdek Belediyesi'nin de bu konuda yapacağı bir şey yok. Üstelik, mahalle yapılan beldeler ve birçok köy de Erdek Belediyesi'ne bağlandı. Ancak olanakları zaten yetersiz olan belediye ne yapsın?”
Büyükşehir nedeniyle Odalarına bağlı üyelerin birçok işlemini de yerine getirmekte zorlandıklarını, zaman zaman da Bandırma Şoförler Odası'na sorarak, bilgi aldıklarını vurgulayan Payal, Dilerim, Büyükşehir Belediyesi'nin işleyişinde taşlar yerine oturur ve bu işler düzelir” diye konuştu. 
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı