Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şoförler Odası Başkanı Fatih Payal, patladı: Emek hırsızlarına kim dur diyecek?

Şoförler Odası Başkanı Fatih Payal, patladı: Emek hırsızlarına kim dur diyecek?

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, ilçemizdeki sitelerde bekçilik-bakıcılık görevini yürüten birçok kişinin, korsan taksicilik yaptıklarını resmen belirlediklerini açıkladı.

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, ilçemizdeki sitelerde bekçilik-bakıcılık görevini yürüten birçok kişinin, korsan taksicilik yaptıklarını resmen belirlediklerini açıkladı. Konuyla ilgili olarak gazetemizi ziyaret ederek, bilgi veren Payal, şunları söyledi:
"İlçemizdeki tüm esnaf kesimine paralel olarak şoför esnafı da, gerçekten çok zor koşullar içinde ayakta kalma mücadelesi veriyor. Şoför esnafımız, içinde bulunduğumuz ekonomik ortam ve koşullar içinde evine artık ekmeğini bile zor götürüyor. Durum böyleyken, çalıştıkları siteler ve isimlerini belirlediğimiz birçok bekçi, kendi araçlarıyla korsan taksicilik yapıyor. Bu kişilerin isimlerini belirleyip, başta Vergi Dairesi Müdürlüğü olmak üzere yetkili makamlara bildirmemize karşın hiçbir sonuç alamıyoruz. Ancak o Vergi Dairesi yetkilileri, yasa ve yönetmeliklere uygun olarak çalışan şoför esnafı, eğer taşın pulunu almayı unutmuşsa, hemen araçlarına gerekli yasal işlemi yapıyorlar, hatta araçlarını bağlıyorlar. Böyle çifte standart olmaz. Vergi Dairesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerini, bu korsan taksiler konusunda yasal işlem yapmaya çağırıyorum. Bu işin peşini bırakmaya hiç niyetimiz yok. Çünkü artık bu emek hırsızlarına `dur` denilmesinin zamanı gelmiştir." Payal, sözlerini, "Erdek`in artık denetimsizlik cenneti olmaktan çıkarılması gerektiğine inanıyorum" diyerek tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli