Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sobadan sızan gaz anne ve oğlunun canını aldı

Sobadan sızan gaz anne ve oğlunun canını aldı

Bandırma bir evde meydana gelen sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve 4 yaşındaki oğlu öldü. Bandırma'da bir evde yaşanan sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Meryem Oruç (29) ve oğlu Hüseyin Oruç (4) kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastane

Bandırma bir evde meydana gelen sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve 4 yaşındaki oğlu öldü.
Bandırma’da bir evde yaşanan sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Meryem Oruç (29) ve oğlu Hüseyin Oruç (4) kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesi`nde kurtarılamadı.

Olay, Bandırma Ayyıldız Mahallesi`nde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinde işçi olarak çalışan Şahin Oruç`un mesai çıkışı evine gelince oturma odasında eşi ve oğlunu yerde baygın halde buldu. Şahin Oruç`un yardım istemesi etmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini yaptıkları Meryem Oruç ve oğlu Hüseyin Oruç`u Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz anne ve oğlu kurtarılamadı. Anne ve oğlunun kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildiler.
Soruşturmaya Bandırma Cumhuriyet Savcılığı`nca başlanırken, salonda yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri belirlenen anne ve oğlunun cenazelerinin, Dursunbey İlçesi Çamköy Mahallesi`nde toprağa verileceği belirtildi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false