Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SMMMO Manyas Temsilciliğine Metin Erer getirildi

SMMMO Manyas Temsilciliğine Metin Erer getirildi

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Balıkesir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yalçın beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile SMMMO Manyas Temsilciliğine seçilen Metin Erer ve Manyas´ta görev yapan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerle bir araya

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Balıkesir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yalçın beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile SMMMO Manyas Temsilciliğine seçilen Metin Erer ve Manyas´ta görev yapan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerle bir araya geldi.
Kırsal Salur Mahallesinde ki bir et lokantasında öğle yemeğinde bir araya gelen SMMMO Başkanı Metin Yalçın burada yaptığı açıklamada ?SMMMO Manyas temsilciliği görevini üstlenen Metin Erer´e temsilcilik belgesini veriyorum. Metin Erer meslektaşımız tüm kamu kurum ve kuruluşlarında olsun mükellefler ile ilgili konular da olsun odamız adına yetkilidir, ben bu temsilcilik yetkisini en iyi şekilde kullanacağına inanıyor, meslek hayatında başarılar diliyorum´ dedi.
Daha sonra SMMMO Başkan ve yönetimi ile idare müdürü Manyas´ta ki temsilci ve üyeleri ile birlikte Manyas Mal Müdürü Vekili Hüseyin Yumurtacı´yı ziyaret ettiler. Ziyaretın ardından Balıkesir´den gelen konuklar Manyas´tan ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli