Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Şizofren baba oğlunu öldürdü

Şizofren baba oğlunu öldürdü

Şizofren hastası olduğu öğrenilen 80 yaşındaki Sezai Şeker, 19 yaşındaki oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, eşini yaraladı.

Şizofren hastası olduğu öğrenilen 80 yaşındaki Sezai Şeker, 19 yaşındaki oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, eşini yaraladı.
Susurluk ilçesine bağlı Söğütçayır köyünde oturan Sezai Şeker (80), saat 06.00 sıralarında evdeki çifte tabir edilen av tüfeği ile yatağında uyumakta olan 19 yaşındaki oğlu Samet Şeker´i başına ateş ederek öldürdü. Daha sonra eşi Cemile´ye (75) de bir el ateş eden ancak isabet ettiremeyen şahıs, tüfeği bırakıp eline geçirdiği çapayla eşini başından yaraladı. Şeker, evdeki kızları ve komşularının araya girmesiyle durdurabildi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri Sezai Şeker´i gözaltına alırken, öldürülen gencin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı. Susurluk Devlet Hastanesi´ne kaldırılan 75 yaşındaki anne Cemile Şeker´in ise başındaki yarasının tedavi edildikten sonra evine gönderildiği öğrenildi. Susurluk´ta duyanları dehşete düşüren cinayet olayıyla alakalı yapılan araştırmada, Sezai Şeker´in şizofren hastası olduğu öğrenildi. Kısa süre önce Manisa Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi´ne kontrole giden şahsın ilaç kullandığı, daha önce de çeşitli hastanelerde tedavi gördüğü öğrenildi. 6 çocuk sahibi olan Sezai-Cemile Şeker çiftinin evde 19 yaşındaki oğulları Samet ve bir kızlarıyla birlikte yaşadıkları bildirildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli