Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Siyasiler Bigadiç-Kayrın Köy hayrına akın etti

Siyasiler Bigadiç-Kayrın Köy hayrına akın etti

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, katıldığı Kargın Köy hayrına binlerce kişi katıldı. Belediye Başkanı Göksel, köy hayrında kahve, bebek ve araba dağıttı.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, katıldığı Kargın Köy hayrına binlerce kişi katıldı.
Belediye Başkanı Göksel, köy hayrında kahve, bebek ve araba dağıttı.
Bigadiç`te yıllardan beri devam eden Kargın Köyü hayrı, bu sene de binlerce insanı bir araya getirdi. 
Geleneksel olarak her yıl Haziran ayının ikinci pazar günü düzenlenen Kargın Köyü köy hayrına, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in yanı sıra CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Gümüş, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, çevre köylerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Bigadiç`e 16 kilometre mesafedeki Kargın Köyü, her yıl Haziran ayının ikinci pazar günü geleneksel hale getirdiği köy hayrında binlerce kişiye yemek ikramında bulunuldu.
Cemaat olup öğle namazını da burada kılan kalabalığa Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz imamlık etti. Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz`in imamlık ettiği öğle namazına konuklar katıldı. 
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Kargın Köyü köy hayrına gelen vatandaşlarla sohbet edip istek ve taleplerini dinlerken, geleneksel hale getirilen Kargın Köyü köy hayrına katılımın yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Gerçekleşen hayra gelen herkese çok teşekkür ediyor, hayırda bulunanların da hayrının kabul olmasını temenni eden Göksel, çocuklara oyuncak, vatandaşlara kahve dağıttı.
Çocuklara bebek ve araba dağıtırken çocuklarımızın saf ve temiz sevgisini hissetmek, onların yanaklarından sıkabilmek mutluluk verici Oklinde konuşan Göksel, "Onları sevindirdik, gözlerindeki mutluluğu gördük, Onlar bizim geleceğimiz. Vatandaşlarımıza da kahve dağıtmayı uygun bulduk. Bilindiği üzere bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Ama sevgiyle dağıtılan kahvenin daha fazla hatırı olacaktır diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli