Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Siyasette özlenen tablo

Siyasette özlenen tablo

Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu ile beraberinde partililer MHP Erdek İlçe Teşkilatının seçim bürosunu ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti. 6'da

Geçtiğimiz Pazartesi günü  ilçemizi ziyaret eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, Erdek Belediye Başkanı ve AK Partinin Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan hastaneyi ziyaret etmek amacı, Erdek Belediyesi`nden ayrıldıktan sonra önünden geçtikleri MHP Erdek Seçim Bürosuna uğrayarak dostluk mesajları verdi. 
Milletvekillerinin parlamento da yumruk yumruğa kavga ettiği dönemde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Edip Uğur ve AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan`ın ziyaret ettikleri, MHP seçim bürosunda karşılaştıkları MHP Erdek Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu`na başarılar diledi.
AK Parti adayları ile MHP adayının bir araya gelerek verdikleri, sıcak ve samimi dostluk mesajları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı