Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Site yöneticilerinden Başkana teşekkür…

Site yöneticilerinden Başkana teşekkür…

Erdekte yazlık konut olarak kullanılan çok sayıda sitede, yaşayan vatandaşlar ilçenin son bir yıldaki hızlı değişiminden, belediyeden aldıkları hızlı ve sistemli hizmetlerden dolayı çok memnun.

Erdek`te yazlık konut olarak kullanılan çok sayıda sitede, yaşayan vatandaşlar ilçenin son bir yıldaki hızlı değişiminden, belediyeden aldıkları hızlı ve sistemli hizmetlerden dolayı çok memnun.

İlk olarak Bandırma İdo İskelesi önünden verilen direk dolmuş hizmetinin sonuçlanması ile çok mutlu olan tatilcilerin, Başkan Aysan`a olan sevgileri bu yaz sezonunda yapılan hizmetlerle perçinleşti.
Başkan Aysan, göreve başladıktan sonra, yazlık ve kışlık konutların arasında sürekli sorun olan su tarifelerini dengeledi. 
Başkanın ikinci hizmeti; Uzun yıllardır Çuğra Bölgesinden, Pazar alışverişi için Erdek`in merkezine gelen ve yaz sıcaklarında eziyet çeken tatilcilere, Çarşamba günleri Çuğra`da Pazar yeri kurdu. Ardından, temizlik hizmetlerini düzenli alamayan  Çuğra bölgesine de eşit hizmet sunulmaya başlandı.
Erdek Belediyesi`nin Çuğra Bölgesi`nde sunduğu hizmetleri takiben, Çuğra Bölgesinde bulunan Armağan Sitesi sakinleri Çuğra Bölgesi`ne verdiği hizmetlerinden dolayı Başkan Aysan`a teşekkür ederek, günün anısına bir plaket sundu.
Başkanın ikinci durağı Onaltılar Sitesi`ydi. Onaltılar Sitesi`nde tatilcilerle bir süre sohbet eden Başkan Aysan " Geçen hafta Armağan Sitesi beni verdikleri plaketle ile onurlandı. Bugün ise sizlerin sıcak tavırları ve teşekkürleri beni çok mutlu etti. Sizlerden aldığım yoğun destek ve samimi duygular beni daha da iyi hizmet vermeye, yeni projeler düşünmeye teşvik ediyor. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Seçim öncesi verdiği sözü yerine getirdiğini hatırlatan Başkan Aysan, "Erdek`te yazlıkçı kışlıkçı ayrımına son verdik, burada yaşayan herkese eşit hizmet sunmak görevimizdir. Malum belediye başkanı döneminde her türlü haksızlığa maruz kalan misafirlerimize, suyu pahalı veren, temizlik hizmetini tam vermeyen, kendi başlarının çaresine bakmaları istenen bir belediyecilik anlayışı sonucu çoğunun Erdek`e küstüğünü biliyoruz. Tatilciler büyük emekle satın aldıkları evlerini geçtiğimiz yıllarda satmaya karar vermişti. Böyle bir şey olabilir mi? Erdek`e yatırım yapan herkes bizim için Erdek`lidir. İsterse yıl da sadece bir gün gelsin. Onların da kışın yaşayan vatandaşlarımız kadar iyi hizmet almaya, ilgiye hakları vardır."dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı