Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Site sakinlerinden ?Atatürk? Büstü

Site sakinlerinden ?Atatürk? Büstü

Edremit-Tahtakuşlar Mahallesi´nin sahil bölgesinde yer alan Altınpınar Sitesi sakinleri tarafından yaptırılan Atatürk büstü Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın katıldığı tören ile açıldı.

Edremit´te bağlı Tahtakuşlar Mahallesi´nin sahil bölgesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Dinlenme Tesisleri yakınlarında bulunan Altınpınar Sitesi sakinleri bir araya gelerek sitenin yeşil alanına Atatürk büstü yaptırdı.
Atatürk büstünün açılışı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Tahtakuşlar Mahallesi Muhtarı Hasan Bozkurt, ADD Güre Şube Başkanı Sinan Kahyaoğlu, site sakinleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle yapıldı.
Törene katılan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, laik ve demokratik cumhuriyetin kazanımlarına dikkat çekip, Atatürk´ün 80 yıl önce bugünleri görerek bizleri uyardığını ifade ederek ?Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Atatürk´ün yol göstericiliğinin tersinde ne varsa yapılmaya çalışıldı. Ancak geldiğimiz durumu hepiniz biliyorsunuz. Yaşadığımız olaylar ve geldiğimiz noktada sığındığımız yine Atatürk ve onun yol göstericiliği oldu. Onun için ne kadar sıkıntılar yaşasak da Atatürk´ün etrafında kenetlenerek aydınlık günlere ulaşabiliriz. Bu büstün yapılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false