Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sındırgı´ya Şehit Ateşi Düştü

Sındırgı´ya Şehit Ateşi Düştü

Dün Bitlis´in Hizan İlçesi´nde, PKK´lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan ...

Bitlis´in Hizan İlçesi´nde, PKK´lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden Jandarma uzman onbaşı Mesut Demir´in Sındırgı´lı olduğu öğrenildi.
Hizan´da askeri konvoya yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan uzam onbaşı Mesut Demir´in (24) Sındırgı İlçesi´ne bağlı Dedeler Köyü´ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.
Oğlunun şehit olduğu haberini askeri yetkililerden alan şehidimizin anne ve babası gözyaşlarına boğuldu. Şehit Demir´in baba evine dev Türk bayrağı asılırken, yakınları ve köylüler de taziye için eve akın etti.
Şehidimiz gözyaşlarıyla toprağa verildi
Şehidimizin cenazesi, helikopterle dün Sındırgı ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi´ne getirildi. Helikopteri vatandaşlar Türk bayraklarıyla karşıladı. Şehidin cenazesi daha sonra baba ocağına götürüldü. Cenazenin taşınması sırasında sık sık terör örgütü aleyhinde sloganlar atıldı. Törenin ardından şehit Demir´in cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Şehidimizin cenaze törenine, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir Milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile binlerce vatandaş katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli