Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sındırgı´lılar TBMM´de AK Parti grup toplantısını izledi

Sındırgı´lılar TBMM´de AK Parti grup toplantısını izledi

Sındırgı ilçesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hitabıyla gerçekleşen AK Parti Grup toplantısına katılım gerçekleşti.

Sındırgı ilçesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hitabıyla gerçekleşen AK Parti Grup toplantısına katılım gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın partiye geri dönmesi ile birlikte grup toplantısına Balıkesir ilinden katılan ilk ilçe Sındırgı oldu.
Sındırgı Derecikören Mahallesi doğumlu olan İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ´ın daveti üzerine Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet 25 Temmuz Salı günü TBMM grup toplantı salonunda gerçekleşen AK Parti grup toplantısına katıldı.
Grup toplantısı sonrasında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Balıkesir milletvekilleri ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan´a Yağcıbedir halısı hediye etti. İlçede tamamlanan hizmetlerin toplu açılışı için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ilçeye davet edildi.
AK Parti Balıkesir milletvekilleri Kasım Bostan, Ali Aydınlıoğlu ve Mahmut Poyrazlı heyete meclisi gezdirdi. Gazi meclisi de gezen heyet darbeci hainlere lanet okudu. Milletin meclisini ziyaret eden heyet daha sonra meclis sofrasına konuk oldu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli