Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sındırgı´da evde temizlik hizmetine devam

Sındırgı´da evde temizlik hizmetine devam

Sındırgı Belediyesi, insan odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile Sındırgı halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Sındırgı Belediyesi, insan odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile Sındırgı halkına hizmet etmeye devam ediyor.
Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu temizlik ekibi ile yardıma muhtaç vatandaşların evlerinde detaylı ev temizliği yaptı.
Başkan Yavaş, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların da derdine derman olurken, hayata geçirdiği insan odaklı hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkıyor.
Proje kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ilçede yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, başlattığı düzenli ev temizliğine devam ediyor.
Belediyenin oluşturduğu ekip tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken bu sayede yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak, bir nebze olsun rahatlamaları sağlanıyor.
Kendi ihtiyacını karşılayama-yacak durumda olan, yalnız yaşayan, kimsesiz, bakıma muhtaç, ekonomik gücü veya beden gücü yetersiz insanlara evde bakım ve temizlik hizmeti verdiklerini söyleyen Başkan Yavaş, ?Evlerinin temizliğini, çamaşırlarının yıkanmasına kadar bütün hizmetlerini görüyoruz. Bir gün ayırıyoruz, o eve gidiyoruz. Evin neye ihtiyacı varsa, eşyalardan bulaşığına kadar, her şeyin temizliğini yapıyoruz. Bu şekilde baktığımız, takip ettiğimiz kişilerimiz, ailelerimiz var. Bu ailelere de bu bakım gerçekleştiriliyor.? diye konuştu. (Haber Merkezi)



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli