Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sındırgı´da Eller Semaya Açıldı

Sındırgı´da Eller Semaya Açıldı

Balıkesir´in Sındırgı ilçesinde son günlerde ölümlü kazaların artmasından dolayı Sındırgı Belediyesi ve müteahhit firmalar işbirliği ile Cumhuriyet Meydanında mevli-i şerif okundu

Balıkesir´in Sındırgı ilçesinde son günlerde ölümlü kazaların artmasından dolayı Sındırgı Belediyesi ve müteahhit firmalar işbirliği ile Cumhuriyet Meydanında mevli-i şerif okundu, kurban kesilen dana ile 5000 kişilik pilav ayran ikramı yapıldı.
İlçede yaşanan trafik ve iş kazalarında son bir hafta içinde 5 kişinin yaşamını yitirmesi, kayıp olaylarının artması ilçede endişe yarattı. İlk olarak üç kişi trafik kazasında, iki kişi de yol çalışmalarında yaşamını yitirmişti. Bunun yanında Yaylabayır mahallesinde 4 yaşında bir çocuk, Dedeler mahallesinde yaşlı bir adam kaybolmuş, bulunması ise sevindirici haber olmuştu.
Sındırgı Belediyesi de kazalarda yaşamını yitirenler ve tekrar kazaların yaşanmaması adına Cumhuriyet Meydanında mevlid-i şerif okuttu. Okunan mevlid sonrasında kazaların deffi, ülkenin geleceği, tüm şehitler ve ebediyete intikal edenler için eller semaya açıldı.
Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş ?Bir şeyler yapalım ki, üzerimizde bir nazar mı vardır bir kem göz mü vardır; yani eğer kem göz varsa Allah o kem gözleri ırak eylesin. Bizler üzerimize düşen görevi bir kan akıtarak yerine getirelim istedik. Son bir hafta içerisinde yaşanılan olaylar hepimizi üzdü. Rabbim zor şartlarda vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışan tüm personelimize kolaylıklar versin. Onları kazalardan uzak eylesin. Ölüm her zaman var. Ama üzücü olayların üst üste gelmesi bizleri de oldukça üzdü. Yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin. ? sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.
Programa Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Savcı Mehmet Ergin, daire amirleri, belediye personeli, müteahhit firmaların yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli