Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sındırgı´da düzenlenen iftarda özel konuklar ağırlandı

Sındırgı´da düzenlenen iftarda özel konuklar ağırlandı

Sındırgı ilçesinde öksüz ve yetimler için özel iftar yemeği düzenlendi.

Sındırgı ilçesinde öksüz ve yetimler için özel iftar yemeği düzenlendi. Sındırgı Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen iftar programında çocuklar aileleri ile keyifli bir iftar geçirirken, Kavuklu ile sohbet ettiler.
Sındırgı Belediyesi ve İlçe Kaymakamlık işbirliği ile düzenlenen iftar yemeğinde öksüz ve yetimlerden oluşan özel misafirler ağırlandı. İftar programına İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş eşleri ile katılarak özel davetlilerini yalnız bırakmadılar.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş konuşmasında ?Bizi bir eyleyen, bugünlere ulaştıran Rabbime şükürler olsun. Bugün bu iftar sofrasını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu, belediyemizin ve kaymakamlığımızın kapılarının sizlere sonuna kadar açık olduğunu unutmayın. Bu mübarek saatte birbirimize dua edelim. Sınava girecek arkadaşlarımız da var. Onlara da şimdiden başarılar diliyorum. Ramazanımız mübarek olsun.? dedi.
İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ise ?Bugün bu gönül sofrasında, bu muhabbet sofrasında bizleri buluşturan başta belediye başkanına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Zaman zaman Ramazan ayında bir araya gelmek, beraberliğimizi pekiştiriyor, dostluğumuzu artmasına vesile olmaktadır. Bu manevi atmosferi çok iyi solumak gerekir. Davetimize icabet edip, teşriflerinizden dolayı konuklarımıza da teşekkür ediyorum. Saygı ve muhabbet içerisinde bir Ramazan geçirmeniz dileği ile Allah´ a emanet olun.? dedi.
İftar yemeği sonrası kaymakam Ateş ve başkan Yavaş, masaları dolaşarak çocuklarla bir süre sohbet etti.
Sınava girecek lise son sınıf öğrencileri ise mikrofonu ellerine alarak, davetlilerden dua etmesini istedi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli