Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Sındırgı sil baştan yenileniyor

Sındırgı sil baştan yenileniyor

Sındırgı Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor.

Sındırgı Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor.
Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz mevsimi ile birlikte parklarda başlattığı çalışmalar devam ediyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı ile projelerini tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, mevcut ve yeni yapılan çocuk ve dinlenme parklarının kurulması çalışmalarının yanı sıra Sındırgı ilçe merkezi ve mahallelerinde bulunan tüm oturma bankları toplanıp revize edilerek yeniden hizmete sunuluyor.
Sındırgı İlçesi’ndeki tüm parklarda düzenleme yapılacağını vurgulayan Başkan Yavaş, seçim öncesinde verdikleri sözlerin takipçisi olduklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “30 Mart yerel seçimleri öncesinde halkımız ile istişarelerde bulunduğumuzda bizlerden isteklerini not almıştık. Göreve geldikten sonra da bunları ilgili birimlerimize paylaştık ve çalışmalara start verdik. Bize verilen sorumluluğun her zaman bilincinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”
Yeni oluşturulacak park alanları için çalışma başlattıklarını kaydeden Başkan Yavaş, “Yeni park alanları oluştururken ve mevcut oyun parklarımızda yaralanmalara engel olacak bir çalışma yapıyoruz. Park kurulması için okul bahçelerinde söz verdiğimiz yerler var, onların çalışmalarını sürdüreceğiz. Mahalle mahalle bu taramaları yaparak herkesin bundan istifade etmesini sağlayacağız.” diye konuştu.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı