Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sındırgı protokolu cezaevini ziyaret etti

Sındırgı protokolu cezaevini ziyaret etti

Sındırgı ilçesinde bulunan cezaevinde yatan mahkûmlar ziyaret edildi.

Sındırgı ilçesinde bulunan cezaevinde yatan mahkûmlar ziyaret edildi. Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Cumhuriyet Savcıları İbrahim Aydın, İbrahim Orkun Özcan, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy ve İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak cezaevinde mahkûmların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Bilindiği gibi, cezaevi şartlarının iyi olması için geçtiğimiz günlerde iyileştirme çalışması yapıldığı ve karda yıkılan yerler onarılıp, cezaevinde yatan mahkûmların namaz kılmak için istedikleri mescit yine belediye tarafından yapılarak ibadete hazır hale getirilmişti.
Mahkumlar bu kez koğuşlarda bulunan buzdolaplarının eski ve bozuk olduğu için Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’tan buzdolabı ve çamaşır makinesi talep etti.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, en kısa süre içinde buzdolabı ve çamaşır makinesi alma sözü vererek Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak’a talimat verdi.
Mahkumların bir dediğini iki etmeyerek isteklerini yerine getiren Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a mahkumlar adına Cumhuriyet Savcısı İbrahim Orkun Özcan teşekkür etti.
Protokolün cezaevi ziyareti, mahkumlarla hatıra fotoğrafı çekildikten sonra bitti.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli