Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Sındırgı festival kentine dönüştü

Sındırgı festival kentine dönüştü

Eşsiz doğası ile adrenalin sporlarına ev sahipliği yapan ve kamp tutkunlarının gözdesi haline gelen Sındırgı ilçesinde doğaseverlerin buluştuğu muhteşem bir festival başladı.

Eşsiz doğası ile adrenalin sporlarına ev sahipliği yapan ve kamp tutkunlarının gözdesi haline gelen Sındırgı ilçesinde doğaseverlerin buluştuğu muhteşem bir festival başladı. Yaylabayır kırsal mahallesi, Gölet alanında çam ağaçlarının arasında hazırlanan kamp alanı 27-28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde doğaseverleri ağırlayacak. 

Kamp kuracaklar için doğa sporu etkinlikleri, yoga, zumba, konserler gibi birçok farklı aktivite planlanırken, festivalin ilk gününde yerel sanatçı Mustafa Ertek, ikinci gününde kanun üstadı Kutsal Sütoğlu sahne alacak. Yöresel ürünlerin ve yalnızca mahalle sakinlerinin açacağı yiyecek stantlarının yanı sıra birçok markanın da stant açacağı kamp alanında katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak. 

Kamp kuracaklar için tüm güvenlik tedbirleri alınırken, etkinliklere katılmak isteyenler için Sındırgı ilçe merkezinden kamp alanına festival boyunca ücretsiz ring servisi gerçekleştirilecek. Halk oyunlarından güreş takımı gösterilerine, voleybol turnuvalarına kadar birçok etkinliğin yer alacağı festival de ATV’ler ile kamp kuranlar ve ziyaretçiler muhteşem bir doğa içerisinde safari yapma imkanı bulabilecekler. 

Sındırgı atlı cirit spor kulübü de atlı safari turları ile kamp alanında yerini alacak. 

Mayıs ayının son haftasında doğal şehir Sındırgı’da doğaseverlerle buluşurken, Ekim ayında ise hem kamp kurmak isteyenler hem de Offroad tutkunları Sındırgı’da yeniden buluşacak. 



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı