Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sındırgı, Motosiklet Festivaline hazırlanıyor

Sındırgı,  Motosiklet Festivaline hazırlanıyor

10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü, Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivalinin 4.sünü, Balıkesirin doğası ve termal kaynaklarıyla ünlü Sındırgı İlçesinde düzenliyor.

10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü, "Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali"nin 4.sünü, Balıkesir`in doğası ve termal kaynaklarıyla ünlü Sındırgı İlçesinde düzenliyor. 
Eşsiz bir doğa içerisinde kurulu Sındırgı Emendere Termal tesislerinde düzenlenecek festival 28-29-30 Haziran 2013 tarihlerinde kamplı olarak gerçekleşecek.
Üyeleri arasında motosiklet kullanmayı ulaşım dışında bir yaşam kültürü olarak benimsemek, toplumsal değerlere ve çevreye karşı duyarlı, motosiklete dayalı yardımlaşma, dostluk ve paylaşımı ön planda tutmak, trafikteki diğer sürücülerle paydaşlığın bilincinde kural ve yasalara saygılı olmak, motosiklet kullanımının kitleler arasında geliştirip, yayılması, bilinçli, eğitimli ve örnek sürücüleri arttırmak" amacıyla 2008 yılında kurulan 10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü, kuruluşunun 5 yılını artık geleneksel hale gelen muhteşem bir festival ile taçlandıracak. Sındırgı Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek ve 3 gün sürecek festivalde katılımcılar doğa ile iç içe kamp imkanı, havuz başı konserleri, ödüllü yarışmalar, çevre gezileri, termal tesis imkanları, özel cross-enduro parkuru, dj performansları gibi etkinlikler ile dolu 3 gün geçirecek.
10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Candar, festival ile ilgili yaptığı açıklamada; "Artık geleneksel hale gelen ve Balıkesir`i yurtiçi ve yurtdışından gelecek motosiklet tutkunlarına tanıtabilmek amacı ile her yıl farklı bir bölgemizde düzenlenen festivalimiz, bu yıl Sındırgı`da düzenlenecek. Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul`a bu konudaki desteklerinden dolayı 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü olarak müteşekkiriz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı