Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sındırgı PTT Teşkilatından 176. yıl ziyareti

Sındırgı PTT Teşkilatından 176. yıl ziyareti

PTT Teşkilatı´nın 176. Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Sındırgı Şube Müdürü Ahmet Demir ve PTT personeli Hasan Erdağ, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ı ve İlçe Kaymakamı Ercan Ateş´i makamında ziyaret etti.

Başkan Yavaş´a çiçek ve PTT teşkilatını anlatan hediyeleri takdim eden PTT Sındırgı Şube Müdürü Demir ?1840 yılında kurulan PTT idaresi 176. yılını kutluyor.
PTT Sındırgı Şube Müdürü, bu kutlama nedeniyle Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´a ve Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş´e ziyarette bulundu.
PTT Sındırgı Şube Müdürü Demir, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´a yaptığı ziyarette, Başkan Yavaş´ın ilgilerinden dolayı kendisine teşekkür edip, teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıldönümünün ülkemize ve PTT personeline hayırlı olmasını diledi.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise ?Bir ülkenin gelişmişliği o ülkedeki iletişim ağlarının ne kadar büyük olduğuna bağlı. Bu alanda en büyük çalışma yapan kurumlardan biri en eski teşkilatlarımızdan biri olan PTT teşkilatıdır. Bir zamanlar özellikle sevgililerin ve bizlerin bildiği posta pulu satıcısı olan, mektup ve tebrik kartları attığımız kurumu özellikle şu an ki başbakanımız Binali Yıldırım´ın Ulaştırma Bakanlığı zamanında farklı bir alana doğru, bir bankacılığa kadar varan bir alanda Türkiye´nin gelişmişliğine örnek hale kavuştu. Bundan dolayı da başbakanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz de şu an insanların kargosundan para yatırmasına kadar, iletişim kanallarını kullanmasına kadar PTT ayrı bir önem taşıyor. Gecesinde gündüzünde insanları haberdar edebilmek için yollara düşen eskinin atlı postacılarından şimdilerin sarı arabalı postacılarına kadar sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah daha ileriye hep beraber gideceğiz. Bizler de bu konuda elimizden geldiğince kendilerine destek vermeye bir ve beraber olarak hareket etmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Tüm PTT teşkilatının 176. yılını kutluyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.? diyerek PTT teşkilatının 176. yıldönümünü kutladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli