Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sındırgı hayat buluyor

Sındırgı hayat buluyor

Sındırgı´nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Kalem Deresi Rekreasyon çalışmalarının hızla ilerlediğini açıkladı.

Başkan Yavaş´ın büyük önem verdiği ?Kalem Deresi? projesi hayata geçiriliyor.
Sındırgı ile Kocakonak mahallelerini birbirinden ayıran Kalem Deresi Rekreasyon projesi DSİ bölge müdürlüğünce geçtiğimiz aylarda ihale edilirken, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu´nun katılımı ile Balıkesir´de temel atma töreni gerçekleşmişti. Yer teslimi ile birlikte müteahhit firma çalışmalarına başladı. 1100 metre uzunluğunda yaklaşık 4milyon liralık projenin yaklaşık 2 aylık bir süreçte ıslah çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor.
Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Söz verdiğimiz gibi birçok projeyi hayata geçirdik ve çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Önceki dönemimizde Ilıcalı Deresi başta olmak üzere mahalle aralarında yer alan birçok derenin ıslah çalışmalarını gerçekleştirdik. Yine hız kesmeden Kalemderesi Islah Projesine başladık. Projenin tamamlanması ile birlikte kötü görünüm ortadan kalkacak. Peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile birlikte vatandaşlarımızın rahatça oturabilecekleri bir sosyal yaşam alanı oluşacak. 1026 metre olarak hesaplanan projenin 1100 metre olarak METEM okulu arkasında kalan kısmının da yapılmasını müteahhit firma yetkilileri ile yaptığımız görüşme sonucunda sağladık.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Sındırgı hayat buluyor
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu