Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Sındırgı Gençlik Merkezi´nin yapımı sona erdi

Sındırgı Gençlik Merkezi´nin yapımı sona erdi

Gençlerin boş vakitlerini nezih bir ortamda geçirmelerini sağlamak adına Sındırgı İlçesinde inşa edilen Gençlik Merkezi tamamlandı.

15 Temmuz şehitlerinden Abdullah Tayyip Olçok´un adını yaşatacak merkez önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek.
2500 metre kare kapalı alana sahip tesis içerisinde basketbol, voleybol sahası, çok amaçlı salon, etüd sınıfları , kefetarya vb. alanlar yer alıyor. Ayrıca bina içerisinde engelli vatandaşların da rahatlığı unutulmamış.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rahmi Yörükle birlikte incelemelerde bulundular.
Milletvekili Bostan "Gençlerimiz bizler için çok değerli ve önemli. Onların gelişimine katkı sağlamak, onlara destek katacak alanları çoğaltmak bizim en asli görevimiz. Bu yüzden de Gençlik ve Spor Bakanlığı güzel projeler gerçekleştiriyor. Bizde bugün Sındırgı ilçemizde yapımı hemen hemen tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunduk. Faaliyete geçtiğinde gençliğin yeni buluşma noktası burası olacak. Gençlik Merkezimizin bir diğer önemli özelliği de 15 Temmuz´un genç şehitlerinden Abdullah Tayyip Olçok´un adını yaşatacak olması. Bunun yanında daha önce de söz vermiştik. Hemen yanına havuz da yapacağız diye onunda sözünü tuttuk. Projeleri, ödeneği hazır. Önümüzdeki günlerde de inşallah yapımına başlanacak. Gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun." diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli