Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sındırgı Belediyesi´nden insan odaklı çalışma

Sındırgı Belediyesi´nden insan odaklı çalışma

Sındırgı Belediyesi insan odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların

Sındırgı Belediyesi insan odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların mutluluğunu önemseyen ve herkese ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunmayı amaçlayan sosyal belediyecilik anlayışı ilkesi ile belediye elinin uzanmadığı bir nokta kalmıyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara şefkat eli uzanırken, vatandaşların ihtiyaçlarına göre erzak, kıyafet, ilaç vb. yardımların yanında ev temizlikleri de belediye personeli tarafından gerçekleştiriliyor. Özellikle Ramazan ayı içerisinde bayram öncesi yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizlikleri gerçekleştiriliyor.
Temizlik çalışmalarının yanında duruma göre tadilat vb. çalışmalar da gerçekleştiriliyor. Uygulamadan memnun olan vatandaşlar teşekkürlerini ileterek, mutluluklarını gösteriyorlar.
Sıkılmadık el, belediye elinin dokunmadığı hane kalmayacak anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Ramazan birlik, beraberliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın güzelliğini bizlere yaşatan bir aydır. Tüm vatandaşlarımıza bizler de yardım elimizi uzatıyoruz. Özellikle yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Ev temizliklerinden diğer ihtiyaçlarına kadar belediyemiz tarafından gerçekleştiriyoruz. İnsana dokunmak yol yapmaktan daha onurlu ve hayırlıdır. Bizler de normal belediyecilik sistemini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın başlattığı gibi sosyal belediyecilik sistemi ile değiştirerek, rutin belediye hizmetlerinin yanında vatandaşlarımızın refahını yükseltecek, onların gönlüne dokunacak işler yapmayı sürdürüyoruz. Onların dualarına nail olmak, mutlu olduklarını görmek bizleri de gururlandırıyor.? dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli