Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Sındırgı Belediyesi´nde ekonomik hizmet dönemi

Sındırgı Belediyesi´nde ekonomik hizmet dönemi

Sındırgı Belediyesinde daha hızlı, kaliteli ve ekonomik hizmet dönemi başlatıldı.

Sındırgı Belediyesinde daha hızlı, kaliteli ve ekonomik hizmet dönemi başlatıldı.
Balıkesir´in Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet ağı genişleyen Sındırgı Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için Kumluca mevkiinde bulunan eski taş ocağına kısa sürede inşa ettiği kademe ve garaj binalarını kullanmaya başladı.
Eski taş ocağında yapılan modern kademe ve garaj binasına kavuşan Sındırgı Belediyesinin aynı zamanda bank, çöp konteynırı, araç bakım ve tamiratını yaparak tasarruf sağlıyor.
Sındırgı İlçesinde daha önce itfaiye ile bir arada bulunan kademe binası ilçe merkezi dışına çıkarılırken, daha önce Taş Ocağı olarak hizmet verilen 5 bin metrekare alanın 1000 metrekaresine kademe binası ve garaj inşa edildiği bildirildi.
Sındırgı Belediyesi tarafından eski Taş Ocağında 5 bin metrekare alana projelendirilen yeni kademe binası ve garaj yapımı sona erdi. Yeni kademe binasının hizmete girmesiyle birlikte üretime hızlı bir başlangıç yaptı. Yeni kademe binasında incelemelerde bulunan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe merkezi ve kırsal mahallelere hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Sındırgı Belediyesi tarafından 1000 M2 alan üzerine inşa edilen kademe binasında personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletlerin yer aldığını belirterek, binada ayrıca idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depolarının yer alacağını bildirdi.
Yapılan bu çalışmayla beraber belediye kendi bandını üretiyor, konteynır tamiratını kendi yapıyor. Kademe binasında bulunan demir doğramacı ve marangozlarla beraber bank ihtiyacı, çöp konteynırı imalat veya bazı tamirat kısımları, araçların bakım ve tamirat kısımları yine satın almayla alakalı olarak da araç kademe ihtiyaçları olan yağ, antifriz gibi, tüm araçların bakımı yıkaması yağlaması bu mekânda yapılıyor.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli