Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi ödül kazandırdı

Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi ödül kazandırdı

Balıkesir Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan Seyyah Ulu Çınarın Projesi Balıkesire ödül kazandırdı.

Balıkesir Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan "Seyyah Ulu Çınarın Projesi" Balıkesir`e ödül kazandırdı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, geçtiğimiz yaz döneminde hayata geçirdiği "Seyyah Ulu Çınarın İzinde " adlı projede, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezinin göstermiş olduğu performans ile ödüle layık görüldü. 
Geçen ay Mersin de yapılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri toplantısında, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından, İl Müdürü İlhan Aslan`a verilen Başarı Belgesi, il müdürümüzü gururlandırdı.
"Seyyah Bizim İller " projesi
Öte yandan "Seyyah Bizim İller" Projesi de Balıkesir`e ödül olarak verildi.
Bu projeye göre, maddi durumu çok iyi olmayan ve yaşadığı şehrin dışına daha önce çıkmamış gençlerimizi, ülkemizin güzel şehirleri olan Edirne, İstanbul, Bolu ve Konya ya konaklamalı geziye götürüldü. 
30 Haziran - 10 Eylül tarihleri arasında yaklaşık 1500 gencimiz bu projeden faydalandı. Bu projenin diğer ayağı olan "Seyyah Bizim İller "projesi de, Balıkesir`e ödül olarak verildi. Projeye göre, 26 Mayıs`a kadar, yaklaşık 5000 gencimiz de Çanakkale`ye geziye götürülecek. Kayıtların devam ettiğini belirten il müdürü İlhan Aslan, Çanakkale bizim için çok önemli, bu yüzden gençlerimizin, bu geziye katılmalarını ısrarla istiyoruz dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı