Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sevgi ve Su Beldesi Akçay Emitt Fuarında…

Sevgi ve Su Beldesi Akçay Emitt Fuarında…

Emitt 2013 fuarının ilgi odağı yine Akçay oldu.

Emitt 2013 fuarının ilgi odağı yine Akçay oldu.
Akçay Belediyesi, bu yıl 17.`si düzenlenen ve 4500`den fazla katılımcısı ile dünyanın 6. büyük turizm fuarı olan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı`nın (EMİTT) açılış gününde Akçay Belediyesi yine ses getirmeyi başardı.  
Fuarın ilk gününde turizm profesyonelleri ve seyahat acenteleri Akçay Belediyesi standına yoğun ilgi gösterdi.
Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 18. kez katılımcılara kapılarını açarken Balıkesir Körfez Bölgesinin önemli, turizm merkezlerinden olan Akçay Beldesi, fuarın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı.
Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen fuarın 3. salonunda 3511 numaralı standında yer alan Akçay Belediyesi`nin açtığı fuarın ilk gününde turizm profesyonelleri ile seyahat acenteleri ve tur operatörleri görevlilerle görüşmeler yaptı.
Akçay Belediyesi ve Akçay Kent Konseyi Turizm Tanıtma Grubu üyeleri katılımcılara Sevgi ve Su Beldesi Akçay`ın tanıtımını yaptılar. Belediye yetkilileri tarafından daha önceden hazırlatılan tanıtım ürünleri konuklara dağıtılırken Akçay`ın doğal güzelliklerinin yanı sıra Kazdağları`nın ve bölgenin genel tanıtımı ile ilgili bilgiler verildi. 
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, birçok yerde olduğu gibi onlarca ülkenin, yüzlerce firma ve belediyenin yer aldığı EMİTT Fuarına bu yıl 7. kez katıldıklarını belirterek, fuarda Sevgi ve Su Beldesi Akçay`ın ilgi ile karşılanmasından memnun olduklarını belirtti.
"Sevgi ve Su Beldesi Akçay`ın, Erdek ilçesi ile birlikte ülkemizin ilk turizm hareketinin başladığı tatil yöreleri arasında olduğunu işaret eden Başkan İnceoğlu, "Akçay Belediyesi olarak göreve geldikten sonra Akçay`ımızın turizm sektöründe daha üst sıralarda yer alabilmesi için tanıtım faaliyetlerinde bulunduk. Belediyemizin kapatılarak ilçe merkezine bağlanması öngörülüyor, ancak bizler Akçay`ın turizmde hak ettiği noktalara ulaşabilmesi için, her alanda olduğu gibi turizm alanında da çalışmalarımızı son dakikaya kadar sürdüreceğiz" dedi. 
Akçay standını birçok sanatçı ve yetkilinin komşu belediye başkanları ziyaret ederken, fuar kapsamında değişik televizyon kanaları da Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ile röportaj gerçekleştirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu