Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sevgi Evi öğrencisi adını finale yazdırdı

Sevgi Evi öğrencisi adını finale yazdırdı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlar arasında 21 Haziran 2014 tarihinde Tokat İlinde yapılması planlanan ‘'Kültür Köprüsü'' adlı Şiir ve Türkü yarışmasına Balıkesir Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlar arasında 21 Haziran 2014 tarihinde Tokat İlinde yapılması planlanan ‘'Kültür Köprüsü'' adlı Şiir ve Türkü yarışmasına Balıkesir Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evleri'nde koruma ve bakım altında bulunan Alican Demir katılıyor.
Yarışmaya Türkiye'deki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kuruluşlardan 42 il müracaatta bulunurken, katılan iller 7 bölgeye ayrılıp, bölgelerde seçmeler yapıldı.
Denizli, Aydın, Kütahya, Afyon, Muğla ve Balıkesir olmak üzere 6 ilin katıldığı bölge elemeleri 27 Nisan 2014 tarihinde Denizli'de yapıldı.
Balıkesir'i temsilen Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan Alican Demir, İbrahim Sadri'nin  ‘'Ben Seni Hiç Sevmedim ki'' adlı şiirle yarışmaya katılıp salonun coşkun alkışları arasında birinciliğe seçildi.
Alican Demir'e ödülü Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar tarafından sunuldu.
Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evleri Müdür Yrd. V. Sedat Arıcı'nın sorumluluğunda, Alican Demir'in 1 aylık bir çalışmanın sonucunda bu başarıya ulaştığı bildirilirken, Arıcı şimdi ise sabırsızlıkla 21 Haziran 2014 tarihinde Tokat'ta yapılacak olan şiir yarışması finallerini beklediklerini dile getirdi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli