Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sever´den Çanakkale mesajı

Sever´den Çanakkale mesajı

?Atalarımız Çanakkale´de, biz torunları ise 15 Temmuz 2016´da destan yazdık?

AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı Murat Sever, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Sever, Türk milletinin Çanakkale´de zor koşullar altında, kendinden çok güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferle unutulmaz bir zafer yaşattığını, aynı ecdadın torunlarının da 15 Temmuz gibi unutulmaz bir destana imza attığını hatırlattı.
Sever, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çanakkale, Türk askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerlerin ortaya konması bakımından dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı birçok mesajla yüklüdür. Bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde şehitlerimizi tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Çanakkale´de iman gücüyle düşman askerlerini dize getiren asil bir milletin mensubu olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Gururluyuz, çünkü ay yıldızlı bayrağımıza rengini kanlarıyla veren şehitlere sahip yüce Türk milletinin bir ferdiyiz. Çanakkale şehitliklerini gezdiğinizde buradaki manevi havayı teneffüs etmenizin birinci sebebi, bu yüksek ruhun halen canlı olmasından kaynaklanmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de o şanlı tarihi yazan ecdadın torunları, 15 Temmuz akşamında vatanına ve milletine kast etmiş hainleri püskürtmeyi başarmıştır. Bu vesileyle vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan bütün sevdiklerine şükranlarımı sunuyorum."

Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Sever Çanakkale mesajı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli