Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Sever, Büyükşehir Başkanı A. Edip Uğur ile görüştü

Sever, Büyükşehir Başkanı A. Edip Uğur ile görüştü

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri Ceyhun Mırız ve Pakize Ciciler ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.
Balıkesir’in 30 Mart 2014 tarihinden sonra Büyükşehir olması nedeniyle, Erdek Merkez ve kırsal mahallelerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki çalışmalarla ilgili konuların görüşüldüğü ziyaret olumlu geçti.
2015’ın ilk günlerinde AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ile Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyeleri Ceyhun Mırız ve Pakize Ciciler’i konuk eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Kapıdağ Yarımadası ve Paşaliman Adalarındaki yolların Büyükşehir olarak kendi sorumluluk alanında olduğunu söyleyip, bu yolların yapım ve onarım çalışmalarının daha hızlı ve süratli gerçekleşebilmesi için bu görevi Karayolları Genel Müdürlüğü’ne devredeceklerini açıkladı.

Yakın zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında devir teslim sözleşmesinin imzalanacağını Erdek AK Parti heyetine anlatan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Avşa Adasındaki yolların yapım çalışmalarının ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinaları ve ekipleri tarafından yürütüleceğini belirtti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olan Erdek Sahil Bandı ve dolgu alanlarının da görüşüldüğü toplantıda ele alınan konularla ilgili kararın önümüzdeki günlerde netleşeceğini konuklarına bildiren Uğur, güvenli hale getirilen Erdek Feribot İskelesindeki çalışmaların, kendi sorumlulu ğundaki diğer alanlarla devam edeceğini dile getirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Erdek-Kapıdağ Yarımadası ve Paşaliman Adasın daki mahallelerimize Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında konuklarından bilgi alırken, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ile Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyeleri Ceyhun Mırız ile Pakize Ciciler’den, Erdek Merkez, Kapıdağ Yarımadası ve Paşaliman Adasıyla ilgili taleplerini dinledi.

Haber : Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli