Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Serhat İlleri Kongreye gitti

Serhat İlleri Kongreye gitti

Erdek Doğu Anadolu Serhat İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kongresi yapıldı.

Erdek Doğu Anadolu Serhat İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kongresi yapıldı.
Erdek Doğu Anadolu Serhat İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu Pazar günü dernek binasında gerçekleşti.
Geniş katılımla gerçekleşen olağan seçimli genel kurulunun açılışında konuşan Dernek Başkanı Muharrem Zengi, derneğin 1. olağan genel kurulunu gerçekleştirmekten çok mutlu olduklarını söyledi.
Genel kurula katılan tüm konuklara hoş geldiniz diyerek konuşmasına devam eden Zengi, "Bizler kendi kültürümüzü örf ve adetlerimizi, tarihi ve kültürel değerlerimizi bulunduğumuz şehirde yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak ile güçlendirmek yaşadığımız bu kentin değerleriyle bütünleşmek için bu derneği kurduk" dedi.                           
Derneğin oluşumunda maddi ve manevi destek veren başta bayanlar olmak üzere tüm üyelere teşekkür eden Zengi, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Doğu Anadolu Serhat İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. olağan genel kurul toplantısında, Fevzi Çağır Divan başkanı seçilirken saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından faaliyet raporu ve gelir gider bilançosu okunarak dernek üyelerinin oylarına sunuldu. Faaliyet raporu ve Gelir Gider bilançosunun kabul edilmesinden sonra eski yönetim listesi ile dernek üyelerince belirlenen yeni liste seçime katıldı. Yapılan seçimi dernek üyelerinin belirlediği liste kazandı. Yeni yönetim kurulu şu üyelerden oluştu: "Naci Aras, Orhan Saray, Ali Cinal, Muharrem Zengi, Meryem Boy, Hamiyet Topsakal ve Kader Aras. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli