Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Sendikacılardan AK Parti yeni İl Başkanına ziyaret

Sendikacılardan AK Parti yeni İl Başkanına ziyaret

Sendika yöneticilerinden AK Parti Balıkesir İl yeni Başkanı Dinçer Orkan'a kutlama ziyareti yapıldı.

Sendika yöneticilerinden AK Parti Balıkesir İl yeni Başkanı Dinçer Orkan’a kutlama ziyareti yapıldı.
TÜRK-İŞ`e bağlı sendikaların şube başkanları, yöneticileri ve işyeri temsilcileri 5. olağan il kongresinde AK Parti İl Başkanlığına seçilen Dinçer Orkan’ı makamında ziyaret etti.
Türk-İş Balıkesir İl Temsilcisi ve Türk Harb-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Ahmet Demirer, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Nedim Veske, Tes-İş Şube Başkanı Necdet Özbay, TEKSİF Sendikası Şube Başkanı Hüseyin Akyüz, Karayolları 1 Nolu Yol İş Temsilcisi Hakan Ay, TÜMTİS Balıkesir İşyeri Temsilcisi Tahsin Evseven ve Şeker İş Sendikası Şube Başkanı İsmail Karadayı, AK Parti İl yeni Başkanı Orkan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette ilk olarak konuşan Türk-İş Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Demirer, tüm siyasi partilere başkanlar düzeyinde aynı mesafede olduklarını ifade etti.
Demirer “Sendika başkanları olarak bizim duruşumuz var. Herkese eşit mesafedeyiz. Davet edilen her yere gidiyoruz. Üyelerimiz arasında siyasi partilerin tamamının içinde aktif olarak görev alan üyelerimiz ve delegelerimiz var. Bunların sayısına baktığınızda oldukça ciddi anlamda siyasi partilerin içinde dağılımımız var. Bunun için biz şube başkanları ve temsilcileri olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durma gayret ve çabası içindeyiz.” dedi.
Demirer: “Çarklar dönsün insanlar çalışsın istiyoruz”
Susurluk Şeker Fabrikasının açılması en çok kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Demirer sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Susurluk Şeker Fabrikası yıllarca kapalı kaldı. 2014 yılında kampanya yapıldı pancar üretimi gerçekleşti. Geçici bir sürede olsa fabrika çalıştı ve kamyoncusundan paketlemeyi yapan insanına kadar herkes buradan ekmek yedi. Bu güzellikleri yaşamak bizi ve ilimizi son derece memnun ediyor”
AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ise, sendika yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek her konuda üzerlerine düşen bir görev olması halinde taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını söyledi.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı