Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Selim Panç´a Bandırma´lı CHP´lilerden tam destek

Selim Panç´a Bandırma´lı CHP´lilerden tam destek

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Dr. Selim Panç, parti binasında düzenlediği basın toplantısına partilileri yoğun katılım gösterdi.

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Dr. Selim Panç, parti binasında düzenlediği basın toplantısına partilileri yoğun katılım gösterdi.
Parti binasına sığmayan kalabalık parti binasının önünde Cumhuriyet Meydanı´nda toplanarak Panç´a coşkuyla destek verdi.
Adeta miting havasında geçen basın toplantısında partililerine ve halka seslenen Panç, ?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Siyami Ersek Kalp Hastanesi´nden mezun oldum. 20 yıl devlet hastanelerinde çalıştım. Bandırma´da ilk kalp pilinin takılması, koroner yoğun bakım ünitesinin yapılması gibi birçok çalışmanın içinde oldum.? sözleriyle kendini tanıttı.
Panç, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?16 yıldır ülkemizi yöneten AKP iktidarı, Meclis de elde ettiği çoğunluğa rağmen artık memleketi yönetemez duruma düşmüştür. Toplumu ayrıştıran, insanlarımızı kutuplaştırarak oy avcılığı yapan, iktidar OHAL ve çeşitli ayak oyunlarından medet umarak, baskın seçim kararı almıştır. Fakat Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun yaptığı başarılı hamlelerle AKP-MHP şer ittifakın oyunlarını boşa çıkarmış, aldıkları seçim kararına adeta pişman olmuşlardır. Cumhuriyetimizin kuruluş değerleri hiçe sayılmakta, insanlarımız ekonomik zorluklar içinde yaşam mücadelesi vermektedir. Ülkemiz insani-ekonomik gelişme, mutluluk ve benzeri birçok araştırmada Avrupa´nın ve Dünya´nın çok gerisinde kalmakta 3. Dünya ülkeleri ile aynı sıralarda bulunmaktadır. Mevcut tek adam rejimini ortadan kaldırarak ülkemizi cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine, laik, çağdaş ve yaşanabilir bir ülke haline getirmek için partimizin iktidar olması gerekmektedir. CHP´ni iktidar yapmak için yola çıktık. Demokrasi mücadelesinde beni hep destekleyen aileme teşekkür ediyorum. 25 Haziran sabahı demokrasiden yana yepyeni bir Türkiye´ye uyanacağımızdan eminim.? Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli