Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Şeker Piliçte yüzler gülüyor

Şeker Piliçte yüzler gülüyor

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Uğur ve Öztaylanın devreye girmesiyle Şeker Piliç nefes aldı. Mali krizdeki Şeker Piliç, KDV alacaklarının ödene-ceği haberiyle bir parça rahatladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Uğur ve Öztaylan`ın devreye girmesiyle Şeker Piliç nefes aldı.
Mali krizdeki Şeker Piliç, KDV alacaklarının ödene-ceği haberiyle bir parça rahatladı.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Şeker Piliç A.Ş. KDV alacaklarının tahsili için büyük çaba gösteren AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur ile AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`a destekleri için teşekkür etti.
Şeker Piliç A.Ş. Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, KDV iadesinin uygun olan bölümlerinin kendilerine verileceğini duyurdu.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Ankara`da yaptığımız görüşmeler neticesinde, hükümetimiz bizlere KDV iadesinin uygun olan miktarının acil olarak iade edileceğini ve yeni oluşumlarda yanımızda ve destek olduklarını belirtmişlerdir. Bu olumlu gelişmelerden dolayı başta hükümetimiz olmak üzere, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Edip Uğur ile Mehmet Cemal Öztaylan`a teşekkürlerimizi sunarız." Açıklamanın devamında, bu olumlu gelişmelerin devam etmesi ile birlikte önümüzdeki aylar içerisinde tekrar üretime başlama konusunda gayretlerinin devam edeceğini vurgulandı. Bilindiği gibi, Şeker Piliç`in, devletten yaklaşık 24 milyon lira KDV alacağının bulunduğu açıklanmıştı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı