Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Şehit Erkan Özdemir´in babası Marmara Adası´nda görevli

Şehit Erkan Özdemir´in babası Marmara Adası´nda görevli

Hakkari´nin Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri arasındaki karayolunda, askeri birlik önündeki Durak Jandarma Kontrol Noktası´na ?canlı bomba? PKK´lı teröristin bomba yüklü kamyonetle düzenlediği saldırıda 10´u asker, 18 kişi şehit oldu.

Hakkari´nin Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri arasındaki karayolunda, askeri birlik önündeki Durak Jandarma Kontrol Noktası´na ?canlı bomba? PKK´lı teröristin bomba yüklü kamyonetle düzenlediği saldırıda 10´u asker, 18 kişi şehit oldu. Şehitlerden biri olan Düzceli Erkan Özdemir´in Marmara ilçesinde(Marmara Adası) oturan babası Şenol Özdemir ile annesi Havva Özdemir, gece saat 22.45 dolaylarında, adadan, sahil güvenliğe ait bir deniz aracıyla Erdek´e getirildikten sonra Bandırma Kaymakamlığına ait minibüsle iskeleden alınıp Bandırma´ya gönderildi. Şehidin, Marmara ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nde hizmetli olarak görev yapan babası Şenol Özdemir ile annesi Havva Özdemir´i, Erdek iskelesinde Erdek Kaymakamı Muhammed Şahin, Erdek Mayın Filosu ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Ateş Kalkan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar ve İlçe Sağlık Müdürü Mahmut Ekiz karşıladı. İskelede bir ambulans da hazır bulundu. Erdek Kaymakamı Muhammed Şahin, gözyaşları içindeki baba ve anneyi teselli etmeye çalışırken, ?Oğlunuz, vatan uğruna şehit oldu. Mekanı cennet olsun? dedi.

Şehit ailesini Bandırma´da ise Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel karşıladı. Sonel, aileyle yakından ilgilendi. Geceyi, Bandırma´daki bir otelde geçirecek olan aile, sabahleyin, Düzce´ye, oğullarının cenazesi için gidecek.

Önder BALIKÇI



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli